تاریخ انتشار : دوشنبه 17 آبان 1400 - 12:53
کد خبر : 1218

مسابقات پرس سینه قدرتی آقایان قهرمانی باشگاه های جزیره قشم برگزار شد

مسابقات پرس سینه قدرتی آقایان قهرمانی باشگاه های جزیره قشم برگزار شد

مدیر ورزش و جوانان سازمان منطقه آزاد قشم از برگزاری مسابقات پرس سینه قدرتی آقایان قهرمانی باشگاه های جزیره با حضور 8 تیم خبر داد. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، جلیل حق گویان با اعلام این خبر گفت: در این مسابقات 60 ورزشکار در 6 دسته وزنی به

مدیر ورزش و جوانان سازمان منطقه آزاد قشم از برگزاری مسابقات پرس سینه قدرتی آقایان قهرمانی باشگاه های جزیره با حضور 8 تیم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، جلیل حق گویان با اعلام این خبر گفت: در این مسابقات 60 ورزشکار در 6 دسته وزنی به رقابت پرداختند.
وی افزود: باشگاه میران رتبه نخست این مسابقات را کسب کرد و دو باشگاه آرتین و کلاسیک درگهان موفق به کسب مقام های دوم و سوم شدند.
مدیر ورزش و جوانان سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به دسته های وزنی در این رقابت ها عنوان داشت: دسته ۶۶ کیلوگرم، ۷۴ کیلوگرم، ۸۳ کیلوگرم، ۹۳ کیلوگرم، ۱۰۵ کیلوگرم و ۱۲۰ کیلوگرم، دسته های وزنی بود که ورزشکاران در آن ها به رقابت پرداختند.
به گفته حق گویان، هشت تیم میران الف و ب، ستارگان، رهپویان، آرتین، وی آی پی، کلاسیک درگهان و گلدجیم رمکان در این مسابقات حضور داشتند که با استقبال پرشور تماشاگران در سالن حجاب شهر قشم همراه شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.