اکران عمومی مناقصه پروژه زیر ساختی منطقه ویژه اقتصادی لامرد با اعتباری افزون بر ۲۹۵ میلیارد ریال

احداث ساختمان های منطقه ویژه اقتصادی لامرد به مساحت ۹۹۴ مترمربع با اعتباری افزون بر ۲۹۵ میلیارد ریال به مناقصه می رود. به گزارش منطقه ویژه اقتصادی لامرد، در راستای تحقق برنامه ارتقا و پایداری زیرساختها و ایجاد بستری مناسب جهت جذب سرمایه گذاران در این منطقه راهبردی، پروژه زیر ساختی دیگری با اعتباری افزون

به گزارش منطقه ویژه اقتصادی لامرد، در راستای تحقق برنامه ارتقا و پایداری زیرساختها و ایجاد بستری مناسب جهت جذب سرمایه گذاران در این منطقه راهبردی، پروژه زیر ساختی دیگری با اعتباری افزون بر ۲۹۵ میلیارد ریال به مناقصه می رود.
این پروژه زیرساختی شامل احداث سه واحد ساختمان باسکول و محوطه سازی اطراف، ساختمان کنترل ورود، خروج و نگهبانی و محوطه و همچنین ساختمان درب ورود گمرک در طی مدت ۱۲ ماه اجرایی می گردد.
منطقه ویژه اقتصادی لامرد از زیرمجموعههای سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ایمیدرو است که جهت استقرار صنایع انرژیبر معدنی و صنعتی در جنوب استان فارس و در نقطه تلاقی سه استان فارس بوشهر و هرمزگان واقع شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0