تاریخ انتشار : سه‌شنبه 23 آبان 1402 - 10:36
کد خبر : 27799

چرا سهام‌یار طرح موفقی بود و باعث افزایش اعتماد به بورس شد؟

چرا سهام‌یار طرح موفقی بود و باعث افزایش اعتماد به بورس شد؟

۱.بیش از ۴۰ درصد از سرمایه‌گذاران حاضر در طرح سهامیار، حداقل به مدت یکسال تشویق به عدم فروش و نگهداری سبد سهام خود شدند. ۲. همین موضوع موجب شد تا در تاریخ اجرای آن، شاهد تغییر روند بازار و رشد شاخص پس از لمس پایین‌ترین مقدار در طول سال ۱۴۰۱ باشیم. ۳.در همین راستا به

۱.بیش از ۴۰ درصد از سرمایه‌گذاران حاضر در طرح سهامیار، حداقل به مدت یکسال تشویق به عدم فروش و نگهداری سبد سهام خود شدند.

۲. همین موضوع موجب شد تا در تاریخ اجرای آن، شاهد تغییر روند بازار و رشد شاخص پس از لمس پایین‌ترین مقدار در طول سال ۱۴۰۱ باشیم.

۳.در همین راستا به منظور جلب اعتماد سهامداران، زمینه استفاده از اعتبار و برند صندوق تثبیت بازار سرمایه فراهم و این موضوع با استقبال بیش از نیم میلیون از سهامداران خرد مواجه شد.

۴.در نهایت به دلیل کسب بازده بیش از ۲۰ درصد توسط اکثریت استفاده کنندگان از این طرح به دلیل رشد بازار ظرف یکسال گذشته، مبلغ ۶۴ میلیارد ریال، به عنوان خسارت به حساب مشارکت کنندگان در طرح سهامیار پرداخت شد.

۵.از مجموع ۵۰۲,۹۹۱ استفاده کننده از این طرح با مجموع دارایی بالغ بر ۶۸ هزار میلیارد ریال، تعداد ۲۰۴,۵۰۳ نفر پرتفوی خود را از تاریخ ۴ آبان ماه ۱۴۰۲ به مدت یکسال نگهداری و از میان آنها، تعداد ۱۱,۶۸۲ نفر بازده کمتر از ۲۰ درصد کسب کردند که در مجموع مبلغ ۶۴ میلیارد ریال به عنوان خسارت به حساب آنها واریز شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.