عرضه اولیه اوراق سلف موازی ون باری INROADS

دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار: ۰۵/۰۲/۲۴ بدون نظر   11 بازدید

اندازه فونت    
عرضه اولیه اوراق سلف موازی ون باری INROADS

به گزارش نسل برنا به نقل از کالاخبر ، عرضه اولیه اوراق سلف موازی خودرو ون باری INROADS شرکت بهمن موتور شنبه ۲۶ اردیبهشت در نمادهای “عبهمن۱” و” عبهمن۲” به تعداد ۴ میلیون و ۲۹۰ هزار قرارداد و با قیمت ۲،۳۲۵،۸۴۵ ریال در هر قرارداد ( ۱۰ هزار قرارداد معادل یک دستگاه خودرو ) و به ارزش ۱۰هزار میلیارد ریال انجام می شود.

این عرضه شنبه از ساعت ۱۱:۴۵ الی ۱۲ دوره پیش گشایش و ۱۲ الی ۱۳ دوره عادی معاملات انجام شده و معاملات ثانویه آن نیز از تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ آغاز شده و تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۷ادامه خواهد داشت.

در صورتی که در پایان مدت عرضه اولیه، بخشی از اوراق پذیره نویسی نشود، سندیکای متعهدین پذیره نویس مکلف به خرید اوراق باقیمانده به قیمت تعیین شده در بازار هستند. همچنین در صورتی که در پایان مدت عرضه اولیه، هیچ بخشی از پذیره نویسی اوراق صورت نگیرد،متعهدین پذیره نویس مکلف به خرید اوراق به قیمت پایه خواهند بود.

جزئیات انتشار اوراق سلف موازی استاندارد خودرو ون باری در لینک زیر قابل مشاهده است:

https://www.imereport.ir/d/2026/05/13/0/42763.pdf?ts=1778672447000

برچسب ها:

نظر شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/naslebor/public_html/wp-content/themes/sp_parse_v2/comments.php on line 59

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
دسته‌بندی نشده
رفتن به ابتدای صفحه