پیوند فولادی چین و صربستان؛ سنگ‌آهن صربستان به مذاق چینی‌ها خوش آمد

دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار: ۰۵/۰۳/۱۴ بدون نظر   11 بازدید

اندازه فونت    
پیوند فولادی چین و صربستان؛ سنگ‌آهن صربستان به مذاق چینی‌ها خوش آمد

در دیداری که هفته گذشته میان الکساندر ووچیچ، رئیس‌جمهور صربستان و لیو جیان، رئیس گروه HBIS در پکن برگزار شد، ووچیچ از نقش این شرکت چینی در احیای کارخانه فولاد Smederevo و تاثیر مثبت آن بر زندگی مردم صربستان در یک دهه گذشته قدردانی کرد.

این دیدار همزمان با دهمین سالگرد خرید کارخانه بحران‌زده «اسمدروو» از سوی HBIS انجام شد؛ کارخانه‌ای که بعدها به «گروه صربستانی آهن و فولاد HBIS» تبدیل شد.

آزمایشگاه مشترک دو کشور تایید کرد که سنگ‌آهن صربستان در فرآیند احیای هیدروژنی به درجه احیای ۹۹.۷۴ درصد دست یافته و بنابراین الزامات تولید فولاد سبز را برآورده کرده است.

دوشان کاستیچ، معاون بخش کوره‌های حرارتی و انبار اسلب در واحد نورد گرم HBIS صربستان گفت: دوره‌های آموزشی در چین او را با فرهنگی کاری آشنا کرده که «هیچ کاری را به فردا موکول نمی‌کند».

همچنین به تازگی پژوهشگران موفق شدند به‌صورت آزمایشی در یکی از خطوط تولید HBIS در استان هبی، فولاد دوفازی با کیفیت سطحی بالا را برای استفاده در بدنه خودروها تولید کنند.

روابط عمومی شرکت توسعه معادن و فلزات

برچسب ها:

نظر شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/naslebor/public_html/wp-content/themes/sp_parse_v2/comments.php on line 59

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
دسته‌بندی نشده
رفتن به ابتدای صفحه