بازدید مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره بانک پارسیان از شرکت سایپا

دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار: ۰۴/۱۱/۰۳ بدون نظر   8 بازدید

اندازه فونت    

مدیرعامل بانک پارسیان به همراه اعضای هیأت‌مدیره و معاونان این بانک، با حضور در شرکت سایپا، از نزدیک در جریان توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و فرصت‌های همکاری این مجموعه قرار گرفتند.

به گزارش سایپانیوز، یحیی فروتن، مدیرعامل بانک پارسیان، به همراه اعضای هیأت‌مدیره و جمعی از معاونان این بانک، از شرکت سایپا بازدید کرد. در این بازدید، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز حضور داشت و گزارشی از وضعیت تولید، برنامه‌های توسعه‌ای، توانمندی‌ها و فرصت‌های پیش‌روی این گروه خودروسازی ارائه شد.
در جریان این بازدید، هیأت بانک پارسیان ضمن آشنایی با ظرفیت‌های صنعتی، مالی و زنجیره تأمین سایپا، بر ضرورت تقویت همکاری‌های متقابل و بهره‌گیری از ابزارهای نوین تأمین مالی برای حمایت از تولید و توسعه صنعت خودرو تأکید کردند.

برچسب ها:

نظر شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/naslebor/public_html/wp-content/themes/sp_parse_v2/comments.php on line 59

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
دسته‌بندی نشده
رفتن به ابتدای صفحه