افزایش سرمایه ۹۰٫۰۰۰ میلیارد تومانی بانک رفاه کارگران تصویب شد

دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار: ۰۴/۱۱/۰۷ بدون نظر   0 بازدید

اندازه فونت    
افزایش سرمایه ۹۰٫۰۰۰ میلیارد تومانی بانک رفاه کارگران تصویب شد

به گزارش نسل برنا به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، سرمایه این بانک با افزایش ۹۰۰٫۰۰۰ میلیارد ریال از رقم ۶۲۰٫۰۰۰ میلیارد ریال به ۱٫۵۲۰٫۰۰۰ میلیارد ریال می‌رسد که بیش از ۱۵۰ درصد رشد را نشان می‌دهد. 

با این افزایش سرمایه، بانک رفاه کارگران در زمره بانک‌های “جامع” قرار خواهد گرفت و بستر توسعه حمایت‌های این بانک از واحدهای تولیدی در بخش‌های مختلف اقتصادی بیش از پیش فراهم خواهد شد.

لازم به ذکر است، با پیشنهاد بانک مرکزی ج.ا.ا و مصوبه هیئت‌وزیران، حداقل سرمایه لازم برای تاسیس بانک جامع معادل ۹۰ همت است. همچنین تأسیس بانک تجاری به ۵۰ همت، بانک توسعه‌ای به ۴۰ همت و بانک تخصصی به ۳۰ همت سرمایه اولیه نیاز دارد. در این مصوبه، حداقل سرمایه مورد نیاز برای تأسیس بانک قرض‌الحسنه نیز ۵ همت تعیین شده است.

برچسب ها:

نظر شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/naslebor/public_html/wp-content/themes/sp_parse_v2/comments.php on line 59

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
دسته‌بندی نشده
رفتن به ابتدای صفحه