پتروشیمی بوعلی سینا رتبه اول بهره‌وری در گروه پتروشیمی‌ها را در IMI100 سال ۱۴۰۴ کسب کرد

دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار: ۰۴/۱۱/۰۹ بدون نظر   9 بازدید

اندازه فونت    
پتروشیمی بوعلی سینا رتبه اول بهره‌وری در گروه پتروشیمی‌ها را در IMI100 سال ۱۴۰۴ کسب کرد

به گزارش نسل برنا به نقل از روابط عمومی پتروشیمی بوعلی سینا، این رتبه‌بندی روز دوشنبه ۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ در مراسمی با حضور محمدرضا عارف (معاون اول رئیس جمهور)، سید محمد اتابک (وزیر صنعت، معدن و تجارت)، مقامات کشوری، مدیران ارشد شرکت‌ها و خبرگان اقتصادی در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد.

سازمان مدیریت صنعتی به عنوان متولی این رتبه‌بندی، اهداف این طرح را در چهار محور اصلی تولید اطلاعات معتبر درباره بنگاه‌های اقتصادی کشور و شفاف‌سازی فضای کسب‌وکار، رتبه‌بندی شرکت‌ها از نظر میزان اثرگذاری در اقتصاد ملی، گسترش رقابت سالم بین بنگاه‌های اقتصادی و استفاده از نتایج برای کمک به برنامه‌ریزی اقتصادی کشور تشریح کرد.

پتروشیمی بوعلی سینا از مجموعه‌های بزرگ صنعت پتروشیمی کشور به حساب می‌آید، با عملکرد متمایز در شاخص‌های بهره‌وری، در جمع ۵۰۰ شرکت برتر ایران قرار گرفته و در گروه تخصصی پتروشیمی، جایگاه نخست بهره‌وری کل عوامل تولید را به خود اختصاص داده است.

این موفقیت درپی مدیریت اثربخش، بهینه‌سازی فرآیندها و استفاده کارآمد از منابع در این شرکت به وجود آمد که در نهایت منجر به ایجاد ارزش افزوده بالاتر و رقابت‌پذیری بیشتر در بازارهای داخلی و بین‌المللی شده است.

رتبه‌بندی IMI100

رتبه‌بندی IMI100 به عنوان معتبرترین نظام رتبه‌بندی شرکت‌های ایرانی، سالانه توسط سازمان مدیریت صنعتی انجام می‌شود و شاخص‌های مختلفی از جمله اندازه شرکت، سودآوری، بهره‌وری و اثربخشی را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

برچسب ها:

نظر شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/naslebor/public_html/wp-content/themes/sp_parse_v2/comments.php on line 59

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
دسته‌بندی نشده
رفتن به ابتدای صفحه