تاکید سمیعی نژاد بر تکمیل زنجیره تولید الکترود گرافیتی در کشور

دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار: ۰۴/۱۱/۱۳ بدون نظر   4 بازدید

اندازه فونت    
تاکید سمیعی نژاد بر تکمیل زنجیره تولید الکترود گرافیتی در کشور

به گزارش نسل برنا به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، محمد مسعود سمیعی نژاد در نشست بررسی و برنامه ریزی تکمیل زنجیره الکترود در کشور افزود: تکمیل زنجیره تولید الکترود در کشور، با هدف کاهش ریسک تامین، ایجاد ارزش افزوده و کاهش ارزبری و برنامه ریزی برای احداث کارخانه کک سوزنی مورد توجه ایمیدرو است.

وی گفت: در راستای سیاست های استراتژیک و با همراهی شرکت های بزرگ توانستیم در رابطه با الکترود گرافیتی اقدامات مثبتی داشته باشیم که راه اندازی الکترود گرافیتی اردکان از دستاوردهای کشور در این بخش به شمار می رود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: سیاست تولید مواد اولیه آن همچون “کک سوزنی” به منظور بی نیازی از واردات نیز مورد توجه است که ایمیدرو مایل به سرمایه گذاری در این حوزه با مشارکت شرکت های بزرگ معدنی است.
رییس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: مطالعه استراتژیک و تهیه طرح توجیهی در رابطه با سرمایه گذاری در “کک سوزنی” در دستور کار قرار خواهد گرفت.

برچسب ها:

نظر شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/naslebor/public_html/wp-content/themes/sp_parse_v2/comments.php on line 59

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
دسته‌بندی نشده
رفتن به ابتدای صفحه