افزایش حقوق کارگران در سال آینده، متناسب با نرخ تورم بررسی می‌شود

دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار: ۰۴/۰۹/۲۶ بدون نظر   4 بازدید

اندازه فونت    
افزایش حقوق کارگران در سال آینده، متناسب با نرخ تورم بررسی می‌شود

احمد میدری روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران گفت: «طی دو هفته آینده، نشست‌هایی با کارفرمایان و همچنین تشکل‌های کارگری برگزار می‌کنیم و در این جلسات، نظرات مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد.»

وی با اشاره به الزامات قانونی افزود: «قانونی در مجلس وجود دارد که بر اساس آن حداقل به اندازه نرخ تورم، افزایش حقوق‌ها باید صورت بگیرد. این قانون که در حال حاضر در مجلس در دست بررسی است، مدنظر ما قرار دارد و پس از جمع‌بندی همه عوامل، نحوه پیشبرد موضوع با کارگران و کارفرمایان مشخص خواهد شد.»

آخرین وضعیت کالابرگ الکترونیک
🔹 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیک افزود: «تا حدودی سه دهک اول جامعه کالابرگ را دریافت کرده‌اند و در هفته آینده خبر جدیدی در این حوزه وجود ندارد و روند فعلی ادامه خواهد داشت.»

تسهیل ثبت تعاونی‌ها و شفاف‌سازی
🔹 میدری با تشریح اقدامات این وزارتخانه در حوزه تعاون گفت: «تمرکز ما بر تسهیل فرآیند ثبت تعاونی‌ها است. در حال حاضر متقاضیان باید در دو سامانه ثبت‌نام کنند و سپس به اداره ثبت شرکت‌ها مراجعه داشته باشند، اما با هماهنگی‌های انجام‌شده، این فرآیند به‌صورت تجمیعی و در یک محل انجام خواهد شد.»

🔹 وی افزود: «در حوزه سالم‌سازی و شفاف‌سازی تعاونی‌ها نیز اقداماتی در حال انجام است تا اختلافات در این بخش کاهش یابد. همچنین ایجاد تعاونی‌های تأمین نیاز از سیاست‌های مستمر بخش تعاون بوده است.»

بازگشت قطار رجا به راه‌آهن
🔹 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تصویب مصوبه‌ای در دولت خبر داد و گفت: «بر اساس این مصوبه، شرکت قطار رجا که از سال ۱۳۸۸ به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شده بود، به راه‌آهن بازگردانده شد و در مقابل، دارایی‌های جدیدی به سازمان تأمین اجتماعی اختصاص یافت.»

🔹 به گفته میدری، این دارایی‌ها بیشتر در حوزه توسعه میادین گازی کشور است که طرح‌هایی درآمدزا و سودآورتر برای سازمان تأمین اجتماعی محسوب می‌شوند.

وزارت تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی

برچسب ها:

نظر شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/naslebor/public_html/wp-content/themes/sp_parse_v2/comments.php on line 59

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
دسته‌بندی نشده
رفتن به ابتدای صفحه