تحقق تولید حداکثری؛ هدف‌گذاری هلدینگ شوینده برای مدیریت یکپارچه تأمین مواد اولیه در شرکت‌های تابعه

دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار: ۰۵/۰۳/۰۴ بدون نظر   7 بازدید

اندازه فونت    
تحقق تولید حداکثری؛ هدف‌گذاری هلدینگ شوینده برای مدیریت یکپارچه تأمین مواد اولیه در شرکت‌های تابعه

به گزارش نسل برنا به نقل از روابط عمومی پاکسان، نشست هم‌اندیشی بررسی شرایط تأمین مواد اولیه شرکت‌های تابعه هلدینگ مدیریت صنعت شوینده، با حضور دکتر فروزان مدیرعامل هلدینگ، معاونین و مدیران عامل شرکت‌های پاکسان، گلتاش، ساینا و مروارید هامون برگزار شد.
محور اصلی این نشست، بازنگری در راهکارهای مدیریت موجودی کالا و بررسی گلوگاه‌های تأمین به‌منظور دستیابی به تولید حداکثری و تحقق چشم‌انداز بودجه‌ای شرکت‌ها بود.

دکتر فروزان، مدیرعامل هلدینگ مدیریت صنعت شوینده، در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت استراتژیک تأمین پایدار، اظهار داشت: با اتکا به الطاف الهی و عزم راسخ مسئولین در رفع موانع، فضای اقتصادی کشور رو به بهبود است. در این میان، راهبرد اصلی ما در هلدینگ، گذار از تأمین‌های مقطعی به سمت برنامه‌ریزی‌های کلان و یکپارچه است.

ما تمامی ظرفیت‌های ستادی و مدیریتی مجموعه را به کار خواهیم گرفت تا با ایجاد بستری امن و هوشمند، نیاز شرکت‌های زیرمجموعه به مواد اولیه را بی‌وقفه مرتفع کرده و سطح تاب‌آوری و توان تولیدی این مجموعه‌ها را به سطح مطلوب و فراتر از وضع موجود برسانیم.

در ادامه، شهریار محمدی‌راد، مدیرعامل پاکسان، ضمن ارائه گزارش تحلیلی از اقدامات راهبردی این شرکت در حوزه زنجیره تأمین، تداوم تولید و حفظ سهم بازار را از شاخص‌های اصلی ارزیابی عملکرد پاکسان دانست.

وی افزود: پاکسان با نگاهی هوشمندانه به فرآیند زنجیره تأمین، توانسته است علی‌رغم تمامی چالش‌ها، روند تولید و فروش را در سطحی پایدار و هم‌تراز با سنوات قبل حفظ نماید. هدف نهایی ما در این مقطع، دستیابی به انضباط حداکثری در تأمین مواد اولیه جهت جلوگیری از هرگونه توقف در خطوط تولید و حفظ کیفیت و وفاداری به مشتریان است.

در بخش پایانی این نشست، مدیران عامل شرکت‌های گلتاش، ساینا و مروارید هامون با ارائه گزارشی از وضعیت موجودی‌ها، به تشریح برنامه‌های عملیاتی و راهکارهای نوآورانه خود برای تسهیل روند تأمین، کاهش هزینه‌های سربار و بهینه‌سازی زنجیره تدارکات پرداختند که پس از تبادل نظر، بر هم‌افزایی حداکثری میان شرکت‌های تابعه برای خریدهای متمرکز و بهینه تأکید شد.

برچسب ها:

نظر شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/naslebor/public_html/wp-content/themes/sp_parse_v2/comments.php on line 59

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
دسته‌بندی نشده
رفتن به ابتدای صفحه