پیام تبریک مدیرعامل بانک سینا به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت امیرالمؤمنین علی‌(ع) و روز پدر

دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار: ۰۴/۱۰/۱۲ بدون نظر   7 بازدید

اندازه فونت    
پیام تبریک مدیرعامل بانک سینا به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت امیرالمؤمنین علی‌(ع) و روز پدر

به گزارش نسل برنا به نقل از روابط عمومی بانک سینا، متن پیام دکتر علی ابدالی به شرح زیر است:

ماه رجب، به‌عنوان ماه نزول رحمت الهی، استجابت دعا و تجلی محبت پروردگار توصیف شده و قرار گرفتن سالروز با سعادت نخستین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت امام علی (ع)، در این ماه پربرکت، یادآور پیوند عمیق معنویت، مسئولیت‌پذیری و انسان‌سازی است؛ مفاهیمی که در سیره علوی متجلی بوده و در نقش‌آفرینی پدران در خانواده و جامعه جلوه‌ای عینی می‌یابد.

پدران جایگاه ویژه و والا در استحکام بنیان خانواده وتربیت نسل‌های آینده دارند. آنان با الهام از آموزه‌های علوی و با روحیه ایثار، در کنار تعهد و تلاش مستمرخود برای ایجاد امنیت روانی خانواده، نقشی مهم در تحقق توسعه پایدار جامعه ایفا می‌کنند.

اینجانب از همت و تلاش تمامی پدران فداکار به ویژه همکاران بانک سینا که همزمان مسئولیت خطیر پدری و انجام وظایف حرفه‌ای در نظام بانکی کشور را بر عهده دارند، قدردانی می‌نمایم قطعا تعهد، تخصص و اخلاق حرفه‌ای این همکاران سرمایه‌ای ارزشمند در مسیر تحقق اهداف سازمانی و ارائه خدمات مطلوب به مشتریان بانک سینا است.

سربلندی، سلامتی و شادکامی همه پدران فداکار این سرزمین و توفیق گام نهادن در مسیر کمال، عدالت‌پیشگی و اخلاق‌مداری حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) را به برکت ماه رجب از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

برچسب ها:

نظر شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/naslebor/public_html/wp-content/themes/sp_parse_v2/comments.php on line 59

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
دسته‌بندی نشده
رفتن به ابتدای صفحه