کالابرگ ابزاری برای تقویت تولید داخلی، کاهش ضایعات و ایجاد اشتغال در زنجیره توزیع

دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار: ۰۴/۱۰/۱۳ بدون نظر   9 بازدید

اندازه فونت    
کالابرگ ابزاری برای تقویت تولید داخلی، کاهش ضایعات و ایجاد اشتغال در زنجیره توزیع

وی گفت: متأسفانه امروز تولیدکنندگانی داریم که محصولات ارزشمندی مانند سیب‌زمینی و قارچ را تولید می‌کنند، ولی به دلیل ضعف شبکه توزیع، امکان دسترسی به بازار ملی را ندارند.

وزیر کار با اشاره به سفر اخیر خود به جنوب کرمان بیان کرد: با چشمان خود دیدم که پیاز روی زمین در حال فساد است زیرا شبکه‌ای برای انتقال آن به دست مصرف‌کننده وجود ندارد.

میدری گفت: هدف ما این است با استفاده از کالابرگ ماهانه، یک شبکه توزیع سازمان‌یافته جدید ایجاد کنیم تا محصولات کشاورزی و کالاهای تولید داخلی همانند بسیاری از کشورهای دیگر به‌راحتی به دست مصرف‌کننده ایرانی برسد.

وی تاکید کرد: کالابرگ، تنها کمک معیشتی نیست؛ بلکه ابزاری برای تقویت تولید داخلی، کاهش ضایعات و ایجاد اشتغال در زنجیره توزیع است.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

برچسب ها:

نظر شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/naslebor/public_html/wp-content/themes/sp_parse_v2/comments.php on line 59

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
دسته‌بندی نشده
رفتن به ابتدای صفحه