پیشتازی نروژ در میدان خودروهای برقی با فروش ۹۶ درصدی

دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار: ۰۴/۱۰/۱۴ بدون نظر   1 بازدید

اندازه فونت    
پیشتازی نروژ در میدان خودروهای برقی با فروش ۹۶ درصدی

به گزارش سایپانیوز به نقل از ایسنا، رویکرد سریع نروژ به خودروهای برقی در تضاد با سایر نقاط اروپاست که تقاضای ضعیف برای خودروهای برقی باعث شد اتحادیه اروپا در نوامبر، ممنوعیت برنامه‌ریزی‌شده خود برای خودروهای احتراق داخلی تا سال ۲۰۳۵ را لغو کند.

۹۵.۹ درصد از کل خودروهای جدید رجیسترشده در نروژ در سال ۲۰۲۵، با ارائه مشوق‌های مالیاتی، خودروهای برقی بودند و این رقم در دسامبر تقریبا به ۹۸ درصد رسید. داده‌های فدراسیون جاده‌های نروژ (OFV) نشان داد که این رقم سالانه نسبت به ۸۸.۹ درصد در سال ۲۰۲۴ افزایش یافته است.

داده‌های فدراسیون جاده‌های نروژ نشان داد طی سال ۲۰۲۵، ۱۷۹ هزار و ۵۴۹ دستگاه خودروی جدید در نروژ رجیسترشده که رکورد ۴۰ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۴ محسوب می‌شود.

تسلا برای پنجمین سال متوالی، پرفروش‌ترین برند خودرو در نروژ بود و ۱۹.۱ درصد سهم بازار را در اختیار داشت. پس از آن فولکس‌واگن با ۱۳.۳ درصد از رجیسترها و ولوو کارز با ۷.۸ درصد در این رتبه‌بندی قرار گرفتند.

در سال ۲۰۲۵، خودروهای تولید شده در چین ۱۳.۷ درصد از سهم بازار نروژ را در اختیار داشتند که نسبت به ۱۰.۴ درصد سال ۲۰۲۴ افزایش یافته است. این سهم با توجه به برتری بی‌وای‌دی است که تعداد خودروهای فروخته شده در این کشور را بیش از دو برابر کرده است.

نروژ که از سال ۲۰۲۳ مالیات بر خودروهای برقی را آغاز کرد، در اکتبر اعلام کرد: از اول ژانویه ۲۰۲۶، تا ۵۰۰۰ دلار مالیات بر ارزش افزوده به ازای هر خودرو اضافه خواهد کرد و این افزایش مالیات، باعث هجوم خریداران و شرکت‌های خودروسازی برای پیشی گرفتن از مهلت پایان سال ۲۰۲۵ شد.

کریستینا بو، رئیس انجمن خودروهای برقی نروژ، گفت: در حالیکه برخی از مشوق‌های خودروهای برقی لغو شده‌اند، دولت این کشور به طور مداوم هزینه‌هایی را به خودروهای بنزینی و دیزلی اضافه کرده تا آنها را گران‌تر کند.

بر اساس گزارش رویترز، «اولف توره هکنبی»، یکی از مدیران واردکننده خودرو گفت: مدل‌های موتور احتراقی بیشتری به صورت برقی عرضه خواهند شد و شرکت او با هماهنگی با کارخانه‌ها برای تسریع تولید و اولویت دادن به نروژ در تخصیص تولید، موفق شده است اواخر سال گذشته خودروهای بیشتری تولید کند. او افزود: بسیاری از مدل‌های جدید از برندهای ما برای خودروهای کامپکت عرضه خواهد شد، بنابراین ما مدل‌های جدید تولید خواهیم کرد که سال‌هاست نداشته‌ایم.

برچسب ها:

نظر شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/naslebor/public_html/wp-content/themes/sp_parse_v2/comments.php on line 59

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
دسته‌بندی نشده
رفتن به ابتدای صفحه