طراحی شعب باید با محوریت رفاه مشتریان و استانداردهای صیانت از حقوق آنان بازنگری شود

دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار: ۰۴/۱۰/۱۴ بدون نظر   6 بازدید

اندازه فونت    
طراحی شعب باید با محوریت رفاه مشتریان و استانداردهای صیانت از حقوق آنان بازنگری شود

به گزارش نسل برنا به نقل از روابط عمومی بانک سینا، دکتر اکبر جلیلی ضمن قدردانی از تلاش‌های همکاران در حوزه‌های مهندسی، پشتیبانی و امور شعب، اظهار کرد: زحمات گسترده‌ای در سطح شعب در حال انجام است و این تلاش‌ها زمینه‌ساز ارائه خدمات مطلوب به مشتریان شده است. در همین راستا، توجه مستمر به بهبود فضاهای فیزیکی شعب می‌تواند نقش مهمی در افزایش رضایت مشتریان و کارکنان ایفا کند.

معاون بازاریابی و امور شعب بانک سینا با اشاره به ضرورت توجه متوازن به فضای کارکنان و مشتریان گفت: طراحی شعب به‌گونه‌ای که آرامش، دسترسی آسان و احساس رضایت برای مشتریان فراهم شود، می‌تواند تصویر حرفه‌ای‌تری از بانک در ذهن مراجعان ایجاد کند و تعامل مؤثرتری میان مشتری و شعبه شکل دهد.

دکتر جلیلی به اهمیت جزئیات در فضای شعب اشاره کرد و افزود: چیدمان مناسب تجهیزات، جانمایی صحیح مانیتورها و تابلوهای اطلاع‌رسانی، استانداردسازی تجهیزات جانبی و ساماندهی محیط خودپردازها، از جمله مواردی است که می‌تواند تجربه حضور مشتری در شعب را بهبود بخشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، توجه به زیرساخت‌های فنی و پشتیبانی را ضروری دانست و تصریح کرد: ساماندهی اتاق‌های رک، سرورها و تجهیزات باطری و UPS، نقش مهمی در پایداری خدمات بانکی و پیشگیری از بروز اختلال‌ها دارد و برنامه‌ریزی به‌موقع در این زمینه حائز اهمیت است.

عضو هیئت‌مدیره بانک سینا همچنین بر تأمین تجهیزات مصرفی با کیفیت و متناسب با نیاز واقعی شعب تأکید کرد و گفت: مدیریت بهینه منابع و استفاده از اقلام استاندارد، ضمن کاهش هزینه‌ها، موجب افزایش عمر تجهیزات و بهبود کیفیت خدمات می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های مرتبط با صیانت از مشتریان که مورد تاکید بانک مرکزی است، خاطرنشان کرد: رعایت استانداردهای دسترسی برای معلولان و کم‌توانان جسمی، پیش‌بینی امکانات لازم در طراحی شعب و مشارکت همکاران در تکمیل فرم‌های صیانت از مشتریان، از جمله اقداماتی است که می‌تواند جایگاه بانک سینا را ارتقا دهد.

برچسب ها:

نظر شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/naslebor/public_html/wp-content/themes/sp_parse_v2/comments.php on line 59

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
دسته‌بندی نشده
رفتن به ابتدای صفحه