عرضه ۵ هزار تن شمش فولادی به‌صورت اعتباری ۳ماهه

دسته‌بندی نشده تاریخ انتشار: ۰۴/۰۹/۲۴ بدون نظر   3 بازدید

اندازه فونت    

به گزارش نسل برنا به نقل از روابط عمومی و‌امور بین الملل شرکت فولاد غدیر نی‌ریز، بر اساس این گزارش، این عرضه فردا (بیست‌وچهارم ماه جاری) در شهرستان نی‌ریز استان فارس و از طریق تالار بورس کالا انجام می‌شود و گامی مؤثر در جهت پشتیبانی از تولیدکنندگان داخلی و صنایع پایین‌دستی فولاد به شمار می‌رود.
عرضه اعتباری این میزان شمش فولادی با دوره بازپرداخت سه‌ماهه، با هدف کاهش فشار نقدینگی بر واحدهای تولیدی، افزایش توان تأمین مواد اولیه، ایجاد انعطاف‌پذیری در پاسخ به نیازهای فنی مصرف‌کنندگان و ایجاد ثبات در زنجیره تأمین فولاد طراحی شده است.
شرکت فولاد غدیر نی‌ریز در ماه‌های اخیر با تمرکز بر ارتقای کیفیت، افزایش ظرفیت تولید و حضور مؤثر در بازار سرمایه، مسیر توسعه پایدار خود را با سرعت بیشتری ادامه داده و این عرضه اعتباری نقطه عطفی در رویکردهای بازاریابی و فروش این شرکت به شمار می‌رود.
شرکت فولاد غدیر نی‌ریز با اجرای این طرح، ضمن ایفای مسئولیت اجتماعی خود، تلاش دارد نقش مؤثری در رونق اقتصادی منطقه، حفظ اشتغال و تقویت بازار فولاد کشور ایفا کند.

برچسب ها:

نظر شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/naslebor/public_html/wp-content/themes/sp_parse_v2/comments.php on line 59

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
دسته‌بندی نشده
رفتن به ابتدای صفحه